edDy sYrOl

Tuesday, January 11, 2011

bilik tidur idaman

malam2 ni aku terfikir laks nak buat entry pasal bilik tidur. bestnyer kalau ada bilik tidur yang selesa. kan bilik tidur ni tpt yang paaaling best utk berehat dan feeling2.. kantoi aku suke feeling2 kan..hehehehe....

segak kan gambar ni.. aku rasa kalau dapat bilik camni mmg seminggu tak bangun2 tido..selesa tuuuuu...



yang ni memang sexy la.. bilik tidur mcm ni buat aku ingat dkt filem skyline... tetibe makhluk asing dtg,..ngeh3x...




yang ni nampak agak simple, tapi mmg best... ala-ala pesen omputih dulu2 an.... suke lah... esok nak buat... ngekkkkk...



yang ni pilihan juga la.. color dia nampak menenangkan. kombinasi hijau pucuk pisang dan hijau lumut mmg superb. tiles dia yang cenggitu buat aku rasa tak sabar nak tunggu waktu malam..huhuhuhu...


p/s :- tgh berfikir2 nak ada rumah sendiri...

4 comments:

epulafea azhari said...

hai awak eji jirol!
bilik tidur saya tema warna putih. macam suci sangat. walaupun. erm okela kbye.

eddy syrol said...

kire mahal le?

epulafea azhari said...

tak mahal pun. tapi simple saja. tema minimalist kononnya. walaupun.

eddy syrol said...

walaupun ape? bahaha