edDy sYrOl

Monday, January 24, 2011

pantai contest by mr.K

for those who r interested to join diz contest, u r so welcome to CLICK HERE for more information :-)





teka mana satu aku siney... [*_*]

for info, gambar ni kiteorg tangkap masa kiteorg tetibe merancang nak berkelah..seyes perkelahan ni tak dirancang dalam jangak masa panjang..sangat singkat dan segera.. bos dia adalah incik Bunyamin (Ben), iskk..aku rindu kau ben...ko memang sempoi... gambar ni diabadikan di Pantai ODEC Universiti Malaysia Sabah. actually, takleh gak nak bg nama perkelahan sbb ni lebih kurang piknik je r,BBQ di tepi pantai UMS yang indah ini. mmg sangat simple dan cukup bermakna. aku ulangi cukup bermakna. knp bermakna ek? sbb ini lah last sekali kiteorg bersuka ria sebelum menghadapai hari depan yang cukup mencabar (most of us in this picture are final year student).

picknik ni disertai oleh manusia-manusia yg pelik (jgn marah kengkawan) sbb kiteorg semua ada identiti tersendiri dan mmg suke menceriakan suasana sampaikan pakcik yg menjaga pantai pun pening tgk gelagat kiteorg ala2 dugong&duyung bermandi di pantai ODEC yang tak brapa boleh mandi tuh..ngeh3x...

well dari kiri eddy(akulah tue),mazwan,MC,faizal,didi,edy sharul,jas, dan pengarah projek ben. yang takde dlm pic iaitu org yg mengambil gambar yg superb ini ialah adik farid ku :-). aku rindu korang..

tag:- along
asrul
kyoo reza

7 comments:

Aida Radzi said...

Anda ditag.Jom ke http://aidaradzi.blogspot.com/2011/01/25-random-facts-about-me-myself-and-i.html

eddy syrol said...

baiklah aida :-)

nelly said...

gud luck !

~boy_Mr.K~ said...

hamboi... si eddy pun turut serta jgk ek..hehe baik, aku terima... seb baik bukan aku pengadil..klo nda, mmg ko aku pilih, sbb ada kwn2 ku jg dlm gmbr tuh hahahaha tp nt x adil plak hik3
tq ar..

eddy syrol said...

opkos aku join :P

sile buat pengadilan dgn tenang ah..hehehehe

WaNnY said...

goodluck, ^ ^

LittLeMyRsHMaLLoW said...

gud luck !!!!!!!!!!!!!!
=)