edDy sYrOl

Thursday, March 3, 2011

habis satu yg lain lagi dtg


aku dah habis buat satu paper untuk financial accounting-nyer hal. memang satu yang memeningkan otak aku. plus aku ni tak hebat dlm accounting, apatah lagi pure finance..aku budak economics...huhuhu..BTW, kene buat juga lah sbb dah berikrar nak menggalas tugas tersebut..

customer pun dah menanti dan aku berjaya siapkan dalam masa 8 hari sebelum due date...sgt kurang hebat tp boleh lah.. terima kasih buat member aku yang dah tolong aku bg input hampir 50% yg dimahukan oleh paper itu. mekasih mekasih mekasih.. nanti aku kirimkan ikan masin yg ko pesan.. wait for it bebeh!!!

lega untuk it, ada dua papers lagi yg menanti aku.. adoyaiii.... satu in progress hampir 70% dah ok dan satu lagi malas nak tengok. kang pala hotak aku terbelah dua lak..

p/s:- wish me luck!!

5 comments:

DanieL AdiE said...

Wah2..nakjugak ikan masin walaupon adie x tlg pape...

Hate numbers..huhu

husna mukhtar said...

luck.

dah wish

eddy syrol said...

adie pandai ke mkn ikan masenn..?

husna :- apekah

Edy Fee said...

nasib baik ade kwn

hawiz said...

hebatnyer...hihi.