edDy sYrOl

Saturday, March 5, 2011

muntahan perasaan


i am very moody person... yes, thts me!
time ni feeling tak baeek punye.... sbb, DIA tau apa sebabnyer...


kalau ada coklat best ni... dpt tenangkan fikiran skett... haishhh..



apa korang buat utk ekspresikan moody korang?
siapa yg selalu buat korang moody ?
or... maybe apa perkara yg buat korang rasa moody?



biasa org moody ni takleh nak kacau, tp lau aku tgh moody leh je korang kacau.. sbb ill silent utk beberapa waktu... so korang nak buat ape pun ceq tak kisah... moodynyer...................................................................................................... @,@...................................................................................................................> bad mood

p/s :- arghhhhhhhhhhhhhhhh

8 comments:

Tuan Muda Naim said...

ce citer ce citer nape moody

niesz said...

hehehe..same, bile tension mesti nk kunyah coklat..

husna mukhtar said...

pasal webcam ke? =.=

eddy syrol said...

noim :- lek lu..mana leh slongkaq..

niesz :- kann... esok beli sekotak!

husna :- webcam dah boleh..hehhehe

putERi-kAtEk said...

hhhaa saya kalau moody saya diam kejap...pastu gelak balik......hahahahahaa

eddy syrol said...

suke gelak le ni ek..huhuhuhu

hawiz said...

fuyoo..moody eh?..rileks2..

eddy syrol said...

ngah lek r ni kot