edDy sYrOl

Saturday, March 5, 2011

pokcik mlm ini


gua rasa kenyang giler derr... biasa kalau weekend mesti mkn besaq punya.. anak menakan dr tiap cerik mai dtg umah, so hebat la suasana mlm hari.. meriah je... makanan jgn citer la, kalah makanan dekat restoran kota raya kat pekan nu... sorry taukey, jgn saman gua...


seminggu ni aku sebok je bekerja dgn data data data dan data... padan r muke aku kan... sendiri carik penyakit..hehehhe... takpe, demi keharmonian hidup aku gak... dua papers aku kene siapkan full with data.. responden cam hampess kebanyakannya... jawapan leh tahan macam2... sabo je la... bala aku gak kot, dulu kalau jd responden utk org, slalu buat dajal..keh keh keh... kene btg idung aku lak now...


sebenarnya time ni aku dihinggapi sindrom kemalasan. pesal la time2 puncak cam ni aku dpt sindrom seumpama ini? tu la rasa aku nak ketuk je kpala dgn tukul, mana tau leh jd rajin balik.. senang khoje pokcik. sape sanggup tukul kpala aku? tp try ngan kpala hang dulu lah..keh3x... malas ni penyakit diri tau, nak ubah kene letak pada diri sendiri gak la... (ceramah diri sendiri ni)


plus, aku memang dah ngantuk.. sesangat.. td pas zuhur aku tak tido, biasa aku tido... arini aku tak tido sbb konon aku gigih nak siapkan keje.. last2 keje tah kemana, aku pun tah kemana... bila dah tgk folder movie ni mcm2 aku nak tgk..yg dah beratus kali pun rasa nak tgk semula.. adoyaiii... takpe, masa utk tongkatkan mata... btg mancis plissss....

2 comments:

husna mukhtar said...

nak btg manics gred A ke?

eddy syrol said...

ape pun leh...