edDy sYrOl

Monday, May 16, 2011

sakit sendi takde warm up


taraa...... ekceli semalam (petang) aku dan menyempatkan diri untuk bermain badminton.. ala, main dekat rumah je. gelanggang terbuka yang takde jaring.hehehhe... janji keluar peluh. dah lama tak main ni. dah bertahun.. seyes cakap!! ni merupakan game paling aku suka. dulu zaman kegemilangan alam persekolahan, selalu main badminton tiap weekend ngan member2 keras..


oleh kerana dah lama tak main aku jd sangat bersemangat ye.. sampaikan tak menyempatkan diri untuk buat warm up. so akibatnya, kaki aku kini mengalami kesakitan yang boleh tahan juga lah. lama kot main. hampir 1 jam setengah non-stop. andai kata korang melihat aku jalan terkengkang-kengkang, terjengket-jengket tu buat2 biasa je lah. sakit kot..!!


perlawanan agak sengit ye semalam (konon). sebab tu perlawanan leh sampai 1 jam lebih lebih lebih tu.. mana taknyer, kedua-dua pemain saling berbalas tembakan (kehkehkeh)..tau tak sape aku lawan?

.
..
..
...
...
...
...
...
...
...
...
...

tara...ni dia...hehehehehe


anak buah aku. leh tahan r dia main. leh tahan gak r dia kene buli.. lalalalalala...dia ni mmg dah lama nak main badminton kat rumah.dia ngan family dia akan stay tiap weekend kat rumah, so kali ni je lah dia berpeluang nak main badminton. sanggup tu bawa shuttle dr rumah dia..heheehehehe...

p/s : lain kali warm up ye eddy (~_~)

9 comments:

Hans said...

ish ish ish

cayob said...

teruskan pejuangan untuk menjadi lin dan hehehe......plan2 bah geng!

eddy syrol said...

lindan? tiak siok dia tu..sumbung...tiak juga kuat..huhuhuhu

hawiz said...

sakit ker?...siannyer kt ko...rest ler..

eddy syrol said...

hawis : leh la..kaki ni mmg sakit blah kanan..huhuhuhuhu

Wild Cherry said...

Wahaha lawan ngn budak kecik ke... Sape menang? WC x pndai sgt maen badminton... Kalo pukul shuttle, melayang ke tepi je.. hahaha

eddy syrol said...

ekceli takde sape menang n takde sape kalah..just main2 biasa ja keluarkan peluh

PeNyAiR sEpI said...

Ekceli ko malu mok mngaku kp kalah oleh anak buah ko bah tu kan.... La la la

PeNyAiR sEpI said...

Ko malu mok mngaku ko kalah sma anak buah ko bah tu kan?haha