edDy sYrOl

Sunday, July 10, 2011

exam gomen


minggu depan bertepatan dengan tarikh kat diary aku tu, akan aku duduki exam. fuhhh...dah lama gile kot tak duduk exam ni. zaman exam dah lama tinggal...

ni nak cari tips la kan utk duduk exam ni. haritu aku dook godek2 internet nak cari maklumat, tetibe member aku buzz kat facebook chat. dia dengan baik hati telah memberikan aku URL (yang ada id dan password ye) untuk tips duduk exam ni. fuhh...kelegaan tol..

hopefully lah dapat masuk keje gomen ni. faham2 lah kan, nak masuk keje gomen ni bukan senang. nampak je mcm senang tapi proses dia................................................ susah. so semoga aku berjaya.... wish utk diri sendiri kannnn...

p/s : sape lagi ada exam sama cam aku... jawatan dia di censored (~_~) keh3x...

15 comments:

AesyaZealous said...

good luck!! ;)

eddy syrol said...

aesya : thx :)

pija said...

gud luck!

Hans said...

pocik
semoga berjaya
aku doakan ko berjaya
nanti dah habis jawab share ahh dgn aku pengalaman ko
:-)

Apabila Berniaga

yazidy said...

jawatan ape weh? anyway, gud luck.. aku dah exam awal tahun dlu, 3 bahagian, tapi 1 fail.. haha..

hawiz said...

gud luck jugak.=)

eddy syrol said...

thx semua..

yazid : jawatan dia rahsia..hehehe..ntah le, tak mengharap sgt...

iLa said...

eddy...gud luck!! exam kt sek men aq 2..hehehee... *tetiba aq menyibuk d cni* ^^

iLa said...

gud luck eddy~~ exam d sek men aq 2...hehee.. ^^

Mesin Taipku said...

insyaallah

Hans said...

welcome pocik
study2
exam nanti
hehehe

Juvana Episod 12

kakjoyah said...

good luck! ;)

man yusoef said...

16 july?? confirm PTD..tak yah nak censored lah...aku pon dpt...HAHA

eddy syrol said...

hehehhe...lek lu

ikan said...

guddluck :)