edDy sYrOl

Wednesday, July 27, 2011

siapa tak baca aku BLASAH..!!!


gerun tak dgn tajuk entry? hehehe.... entry ni terhasil dr entry yang sebelumnya CLICK JE DI SINI. so, aku nak menyeru korang lah untuk click kat bahagian yang aku dah tandakan dengan color merah (yang ada anak panah yg juga color merah)...untuk pic kat atas sekali, dekat side bar... click tau...



kemudian, satu lagi ialah dekat bottom of my blog. yang dekat bahagian chatbox tu. minta tolong lah korang click banyak2 pun bolehhh... jasa korang akan di kenang... aku tau korang sayang aku (sila muntahijo....huhuhuhu)

p/s : sape tak click aku carik sampai lubang cacing (~_~)

12 comments:

yazidy said...

saya dah klik.. nak upah!!!

eddy syrol said...

nah doposen (~_~)

Hans said...

malas la klik
aku xdapat upah

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

Adoiyai, sebab x nak kena blasah hidup2, terpaksa jugak aku klik ... hahahah .... :D

eddy syrol said...

hans!! ko niiiiiiiiiiiiiii

keyril, anda mmg suweeetttttttttt..hehehe

Ajeyy Rawk said...

pergggh .. banyaknya duit tu .. !!
sy dah klik .. nanti klik blog sy blk ek .. kekeke :P

eddy syrol said...

thx ajeyy...lu mmg rawk lah.. )

syAzAnA said...

kalau sy klik dapat upah banglo tak? muehehehehe

eddy syrol said...

syazana...dpt pahala..hehehe

Hans said...

heheheheheh

Jerung Gergasi said...

cara extreme ni. kah3..

eddy syrol said...

lek r..hehehe