edDy sYrOl

Tuesday, July 26, 2011

sumbang mambang : terima kasih cinta

pepagi ni, ketika aku bz mengisi borang yang sangat banyak halaman dia ye..maka aku jadi boring. oleh sebab itu, aku dengan tak tau malunya melalak tak tentu pasal. silalah keji ke-sumbangan suara aku ye... kalau rasa ada lirik tak ikut melodi, pepaham lah..bukan aku nyanyi, teddy bear tu yang nyanyi (dua tangan di dada, mata pandang atas)

video

8 comments:

SyuQ said...

janji nyanyi kuor suara. klu kuor benda lain mmg keji sumbang la. hahaha

hyz said...

nak sain......

eddy syrol said...

adehhh...hehehhe

azwa amani said...

best kan kalau nyanyi pastu cakap "sedap gak sore aku" huhu

eddy syrol said...

kalau sedap takpe ckp camtu..lau tak sedap takleh r... kan kan kan

yazidy said...

wahhh!! hebattt!! aku pun tak mampu nak nyanyi camtu...

eddy syrol said...

ah kau!! saje je kan yajid... ko kan raja karok...aku takleh lawan sore ko... tabik spring 1 juta kali kat ko.. lalalala (~_~)

epulafea said...

terima kasih. ia menarik. :)