edDy sYrOl

Wednesday, October 26, 2011

alaa...semua orang boleh jadi shantekkk..!

pic lisa just gambar hiasan je.. saja nak bagi semangat di kala pagi hening ni.hening ke pagi?

kaw tau, semua orang boleh je jadi cantik dan ensem apatah lagi dengan teknologi yang ada kini. alaa..tak guna teknologi bedah2 pun boleh kelihatan shantekkk...


kaw tengok pakcik n i... ensem ke? lu pikir lah sendiri...

mampu kaw make up mcm pakcik ni. gigih ok dia....

hah..! hasilnya.. see? bertapa totally different dari wajah asal. kaw make up je muke kaw tu bagi lawa. toksah nak bedah plastik. tahu tak plastik ni susah nak terurai kalau dalam tanah.. erkkk..!!
kalau nak bagi muka nampak licin , sila photoshope kan time kaw edit pic kaw. bagi clear skin tahap tinggi, mesti giler licin. aku selalu buat lah (kantoi)...

moral : jangan tertipu dengan pic2 kat FB ok!

p/s : yang natural itu lagi indah (~_~)

7 comments:

Syafiq Ahadin said...

bongok ever!! haha! lawak2. pakcik tu cantik.

hawiz said...

kah3...tipu2!!..tp lisa surihani mmg cantik..nak3..hahaa

ain dzaya said...

haha..sumpah lawa!

esh! jgnla kasi kantoi rutin harian edit pic tu...tahap max tu..

Khairiz said...

hahaha..agak menarik huhu :)

::FAIZ FARISH:: said...

santek

eddy syrol said...

keh3x.. :P

ain , awk buat gak ye?keh3x

ain dzaya said...

hak.hak.hak....


haruslah!