edDy sYrOl

Monday, October 24, 2011

malam-malam bosan

gua malam ni bosan sangat2. so bila bosan, gua memang tak senang duduk. ekceli, banyak lagi kerja gua yang kena buat, tapi gua rasa malas nak buat. as freelancer ni, sebenarnya kena rajin. tak rajin, kaw tak makan.

untuk menghilangkan bosan, gua like ape benda tah apa-apa dalam FB tu. then gua dengar hot.fm bersama deen memalam buta ni. hairan gua carta dia ni ada a few lagu korea. kaw tau lah kan bila dengar radio guna internet ni, kadang2 dia buffering. so, bila dia ok je dr proses buffering tu, keluar lagu korea. kalau aku faham takpe =.=

then, gua borak2 dengan blogger feymes iaitu hans. gua pun tak tau apa gua borak-borak dengan dia.. sebab hotak gua agak bingung, so gua main cakap je. janji gua dapat ganggu hidup dia.buwahahahaha.. pastu, gua tanya betul ke dia kurus? jawapan dia, sila lihat blog dia sendiri lah.malas ckp sini, kaw bukan OKU pun takleh bukak blog dia.

then, gua ganggu wall sorang awex ni. saje je post kat wall dia benda2 merapu. mesti semua jejantanz benci kat gua time tu.lantakkk!!

sekarang gua ok sikit dari bosan sebab gua tengah makan kropok moni. kaw mesti jeles kan? belilah sendiri, bukan mahal =.=

p/s : merapu meraban

6 comments:

Hans said...

perlu ke mention 'Kekurusan' aku dekat entry nih?
hahahahahaha

AnMB said...

I Love Blogwalking..

ed shokolath said...

hohohohohh..... papa bosan katanyer

::FAIZ FARISH:: said...

:)

call me yaya!! said...

nie baru betoi2 bosan tahap dewa niehhh muahahahaa...

izfanora said...

betul2 tak ada arah tujuan nie.. :p