edDy sYrOl

Sunday, November 13, 2011

Anugerah Blog & Blogger Paling Popular

Mari ramai-ramai kita join contest ni. sesiapa yang berminat, sila click pic di atas.

baiklah, nak share sikit tentang blog aku yang memang sangat-sangat tak seberapa ni:

1. Bermula pada tahun 2008 tetapi aktif blogging semenjak hampir setahun yang lalu. mula-mula aku ikut kawan saja.kawan ada blog aku pun nak ada.tapi now berusaha untuk aktif.

2. Aku & Hidup adalah nama blog aku. signifiken dengan aku sebab bagi aku kehidupan adalah setiap hal yang kita lalui, walau sekecil mana ia. maka apa yang aku tulis dalam blog semuanya adalah kehidupan.bukan aku sahaja, tetapi kehidupan kita semua.

3. Eddy Syrol more to commercial name. tapi taklah juga sebab family aku panggil Eddy. syrol ni panggilan ex-officemate aku yang di singkat dari fullname aku. rasa cool je dengan nama ni.

4. Ini header blog yang terkini. dihasilkan oleh member blogger juga nama miji. dia memang kreatif dan sangat rajin kerana hasilkan 3 header utk aku.

5. Inspirasi aku untuk aktif dalam dunia blog ni ada seorang insan ni. tapi aku rahsiakan.dia blogger. bagi aku dia ada sebuah kehidupan yang sangat hebat.aku cemburu dengan hidup dia, TAPI cemburu dari aspek +ve.semoga dia terus memotivasikan aku untuk memperbaiki diri dalam hidup,as well dlm dunia blog.

6. sebelum undur diri, aku nak share something. hargailah masa2 yang ada. penuhi kehidupan ini dengan cara yang betul, agar hari-hari yang kita lalui membawa seribu makna. enjoy hidup tapi jangan melampaui batas.

tag: hawis
miji
piqah

p/s: agak segan ye join ini..huhuhuhu... saya tak pemes.. =.=

11 comments:

hawiz said...

ouhh....saya ditag!!....nak3...tp xcukup pemes...malu3...

Fixx said...

thank..
sudi join ABPP 2011
good luck! (^_^)

yazidy said...

wahhh!! siapakah blogger misteri itu? huhu..

leyaliyana said...

good luck ye ^_^

NUke_Rude said...

good luck.

Khairiz said...

that good...semoga blog anda menjadi pilihan :)

Blogger bernama Zam ! said...

good luck bro Eddy .!

ed shokolath said...

x mampo nk bersaing.. sbb blog x popular mana.. agagagaga

Abg Stalker said...

tuu diaa..gud luck eddy.

eddy syrol said...

thx semua (~_~)

CTK said...

goodluck...eddy memang pOpular :)