edDy sYrOl

Saturday, November 12, 2011

Creative Candid With Buddies: PICs lama dan baru!


secara tidak sengaja, aku telah mengikuti satu contest yang dianjurkan atas kolaborasi hencek shahmin dan cik siti nurazlinda (sedap nama =.=) satu contest yang mencabar mata (erkk!) sebab u guys kena cari pics candid dari folder2 lama korang.mesti susah kan nak cari yg candid di zaman ni.yo lah, zaman ni org semua ambik gambar ala2 model.mcm kaw!! ngeh3x.. korang nak join click kat banner atau click kat nama shahmin.

BTW, ni kat bawah ni pics yang aku rasakan cukup candid bagi tatapan semua masyarakat tak kira umur dan bangsa apatah lagi agama (~_~)

ini pics lama.time aku sekolah lagi.. form 6 punya carita.

1. menunjukkan aku dan rakan2 selesai menyiapkan pintu gerbang untuk kemah kami sempena perkemahan pengakap peringkat daerah. kami menang banyak kategori ok.sekian..

2. ini time2 nak hujung tahun. biasalah, hujung tahun takde khoje. tinggal tunggu cuti saja..hohohoho


ini pic consider terkini lah koddd...

1. ini waktu member2 bercuti di kg aku. dh time tu takda siapa boleh ambik pic kami berempat, ambik sendiri bersempit-sempit =.=

2. waktu hari raya aidil fitri baru2 ni. ni balik dari rumah cikgu. member aku kat belakang siap tunjuk duit raya dia dpt, berjumlah RM8.00. =.=

3. sesi tunjuk hadiah yang kami2 dapat. sesi nak makan2 hamper..best!

4. ni setelah mengambik pic korporat. dah penat control macho dan shantekk, maka inilah yang sesi terakhir. gaya bebas katanya.

5. setelah habis pertandingan nasyid. oleh kerana group kami paling emsem (yooo lahhhh), maka paparazi bz nak ambik pic. yang menjaga rambut akan buka songkok tunjuk rambut. kaw mampu? :P


p/s: rindu kawan-kawan =.=

6 comments:

hawiz said...

tudia....wahh..mmg betol2 pic lama...hek3..gud lux!

Blogger bernama Zam ! said...

hohoho , kenangan lama mengusik jiwa ! adeh ,ape ape pun gud luck !

eddy syrol said...

hawis: huhuhu

zam : tengs

Siti Nurazlinda said...

thanks for joining us :) Good luck okayy .

oh , before lupa . tarikh tutup mungkin akan dipercepatkan . teruskan mengikuti perkembangan contest ni ya !

Rtp Farra Arisha said...

the contest looks very interesting! ;) btw, good luck yeah!

misSbLurRy said...

the memoir never ending