edDy sYrOl

Friday, December 16, 2011

Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.Com


sumpah belum menonton filem ombak rindu. juga belum membaca novel ini. ramai yang cakap novel jauh jauh jauh lebih best dari filem. aku tak hairan sebab umpamanya filem ayat-ayat cinta, novel dia meang 100% lebih menyentuh rasa berbanding filem. kedengaran sedikit hyperbola di situ ye.huhuhu...

dengan senang hati aku join GA doanjurkan oleh Eyriqazz.com . just click pic kat atas tu untuk maklumat lanjut.

Syarat GA:

Entri kegemaran saya di Eyriqazz.Com adalah http://www.eyriqazz.com/2011/12/jalan-jalan-cari-makan-di-ikan-bakar.html kerana bila saya baca walaupun baru beberapa minit tadi, entry ni mengimbau kenangan silam waktu saya hidup di bandaraya kota kinabalu mencari rezki. walaupun kehidupan taklah sadis sangat, tapi tempat ini adalah kawasan kegemaran saya dan rakan-rakan untuk makan malam bila dah dapat gaji. kawasan ini juga menjadi tempat kunjungan kami untuk window-shopping barang-barang murah. tq sebab merangsang kenangan saya ke 3 tahun lepas (~_~)

p/s: undilah saya *tetibe =.=

6 comments:

hawiz said...

wahh.......cam best jerk!

::FAIZ FARISH:: said...

nanti pinjam k....

CekbOlat-bOlat said...

huahua.. nk2 gk.. wekk

si kiut lavender said...

wohho..
gud luck..:P

alyaclumsy said...

goodluck! nak join jugak nanti. hehe

Eyriqazz said...

thanks sudi join..hadiah sudah ditambah...