edDy sYrOl

Wednesday, January 18, 2012

Award: follower ke 700

Assalamualaikum + morning
Alhamdulillah, aku dah dapat capai 700 follower. sebenarnya semalam lagi, cuma semalam tak larat nak buat entry penghargaan ini. siapa dia gerangan follower yang ke 700 itu? nama dia Faiz Farish.

blog dia memang ohsemm. dia ni minat photography, so pic dia tepek kat blog dia memang lawa2. so you guys bolehlah lawat ke blog dia ya dengan seberapa segera yang boleh. terima kasih buat faiz farish sebab gigih follow blog aku :)

URL blog Faiz Farish : http://faizfarish.blogspot.com/

ini award tak seberapa untuk faiz. sudi2lah menerima.


penghargaan juga tidak dilupa buat semua yang telah follow aku bermula dari follower ke 601 sehingga 699. korang semua memang ohsem di hati ini. terima kasih sudi mengunjungi blog aku dan pada mereka yang menjadi pengunjung tegar blog Aku & Hidup, aku hargai korang semua.

p/s: jaga kesihatan korang2 yaw =.='

8 comments:

hyz said...

kelas ko syrol... siap ada award

::FAIZ FARISH:: said...

Alhamdulillah. Terima kasih Sahabat. Saya Hargai semua ini. Semoga anda Beroleh kebaikan. Amin.

Papa PUSS said...

salam

tahniah utk beliau..
bestlaa.. nti wat la lagi hehe..

CekbOlat-bOlat said...

fulamak! siap ade award.. pewwitt =)

thniah.. keep it up.. =)

amier_fekhry said...

bestnya dah 700 follower. Fik 100 pun x sampai? apa tipsnya ya?

eddy syrol said...

tips dia, jangan fikirkan sgt follower. fikirkan integriti ketika buat entry.. itu je (~_~)

hawiz said...

wahh..tahniah..hebat3

Leods said...

very ohsam ! congrats bro...