edDy sYrOl

Monday, January 2, 2012

Azam Para Bloggers

wallawei.... apa buat sahabat-sahabat sekalian? dah mamam? ceq dah kenyang baq hangg... huhuhu.. aku taktau lah napa aku suka sangat dengan ayat BAQ HANGGG.... cam best ja...

ni nak habaq mai, harini aku merajinkan diri lah bertanyakan azam tahun 2012 a few bloggers dekat FB. dapat beberapa orang saja yang online. dan hanya sekuntum bunga saja yang online di antara banyak-banyak kumbang. apa boleh buat. maybe bunga-bunga online waktu aku offline. sokey...

ada antara mereka ni yang tak tahu pun yang aku nak buat entry pasal ni. AMPUN AMPUN AMPUN... hehehe... tapi memang azam (jawapan) mereka menarik-menarik belaka. mai baca (~_~)


Abang Yen : Dapat Kerja cikgu and try to win cinta abang yen


Ady Budika : Nak Kahwin, ada family sendiri.



Ammar Yassir : Nak beli kereta ferrari satu.


CikBolat Bolat : Tak List lagi. sorry :(


Edy Ferdaus : Nak Carik lover.


Saiful Hawis : nak badan berisi (tambah berat badan) + jumpa orang tersayang..opssss. dapat biasiswa sambung belajar.

LinkLinkKaki Wayang : Nak dapatkan pengunjung 1 juta ++..

Syed Hakim : Nak jadi kacak..!!


LinkLink
Scha Putra: saya berazam untuk terus menanti agar tahun 2013 akan tiba dgn cepat supaya saya boleh fikirkan azam yang baru.

hah!! menarik bukan. kebanyakan jawapan adalah sepontan. biasalah, time borak-borak tiba-tiba aku bagi soalan tanya azam. ada tu yang baru aku bagi salam aku dah tanya soalan.hehehe...ada gak yang tak buat azam. ekceli, bagi aku, azam bukan penting sangat. yang penting sikap kita terhadap perjalanan hidup kita itu lebih penting. usaha memperbaiki diri tanpa meletakkan azam bukan satu masalah. yang penting kita tahu apa yang kita inginkan, sebab kita takkan sedar apa yang akan kita perolehi dan hadapi di masa-masa akan datang. berdoa yang terbaik saja. takpe takpe. harap-harap semua azam dilaksanakan dengan jayanya.

p/s: maaf ye sebab hambek pic tanpa izin.. huhuhu.. sila rotan aku.!! =.='

13 comments:

Umar Kadir said...

nak komen blog eddy dengan lebih kerap! :D

hawiz said...

wahh...dasatnyer azam2 blogger2 ni semua..termasok aku...wakakakak..malu tol....eeeiii =P

amier_fekhry said...

azam berazam... glamour btul hawis hr ni..

Sern said...

aik??saya punya takda pun..kecik ati ar gniii.hahhaha...cari la azam saya kat blog saya..ehhe..ada tuuu...

hyz said...

tanak tanya saya ke? oke bai

Eyda Syahida said...

adik gua syed tu kan dah kacak? heheh

hawiz lak ngade benor nak tambah berat pulakkk... -.-

waaa.. jelessss >.<

Rozuan Ismail said...

nak jadi macam aaron aziz.tiber

suzie rahman said...

hihi...mcm2 azam nya

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah.. abg eddy ni.. bolat pun kne jugak? wlaupon tak list lgi azam.. huhuhu... masehhh =)

slmat thun bru..

Kaki Wayang said...

Heyyy..nak tukaq..aku nak jadi blogger mantop tahun ni..nak capai 1juta pageviews..follower tak kisah sangat...

Edy Fee said...

aku pon termasuk juga..hehehe sempoi...segan aku..kikikikikiki bhurmm ime kasih yer...hehhee

AMMAR YASIR said...

Bhahahahaa...malau malu....tidak!!!!

SyedGraphiX dot Com said...

hahaahaha! nak jadi kacak! k kelakar! XD