edDy sYrOl

Sunday, April 29, 2012

Sekitar bersih di Kota Kinabalu, Sabah














Dengar-dengar, BERSIH di Kota Kinabalu ni aman saja. Ok lah kalau aman kannn.. ohh ya, gambar-gambar ni pokcik edit sikit saje. Edit color dan lighting saja yang mampu, kehkehkeh... terima kasih sahabat FB Min Adzmin kerana sumbangan gambar-gambar ini..

p/s: tak ada satu pun baju color kuning pokcik =.='

7 comments:

hawiz said...

bersih..(=_=)..

Syakir Rahman said...

kt KL teruk sbb ade dalang...hahaha btw, nice header baru ni :D

eddy syrol said...

hawis: ye BERSIH...

Syakir: KL meme teruk..tgk pics dah tau.. BTW, header ni memer buatkan, VOTE ler lau sudi..hehehehe :P

eyqa amin said...

peace ^^y

nawza said...

Kt KL dasyat siot...aku dh check blog dua-dua pihak. Kat TV memang aku tak tengok. Mesti ada scene yang tak masuk!!

eddy syrol said...

eyqa: peaceeeee... kikikiki

nazwa: mmg KL teruk.. dan mmg takley tgk tv sgt.. berat sebelah.. kene tgk blog juga baru dpt buat penilaian sebenar (~_~)

Adylia Qarissa said...

kat sabah pon ada gak ke bersih?? ermmm..