edDy sYrOl

Saturday, August 4, 2012

Bebel pagi: Perancagan bertukar-tukar


Assalamualaikum...

Masih gagah berpuasa?hendaknya lah ya... Hari ini sepatutnya pokcik ada kelas UBS (computerize system) dekat town. Tapi pokcik dah tunda kelas selepas hari raya nanti sebab cadangnya nak buat pasport. 16 Ogos ni dah nak fly tapi pasport masih takdooo... guano?

Last-last harini rupanya tak jadi buat pasport. Sista ada perancangan lain pula, kata next week saja buat pasport. Adeh... nyesal lak pokcik batalkan kelas harini.... Dah lah pokcik memang bersemangat waja nak hadiri kelas UBS ni (ceh...cam dusta saja ayat kan).

So, pokcik sambil membasuh kain berfikir nak buat apa harini... takde perancangan.. hah!! baru teringat harini ada program Ihya Ramadhan bersama adik-adik sekolah lama. Well, rindu sekolah lama.. Maka, pokcik rasa nak opergi sebentar lagi.. jom lah... jadi abang-abang fasi katenyer.. hahaha...

Pokcik doakan harini adalah lebih baik utak semua teman-teman ya... weekend bukan hari untuk bermalas-malas okeyh...

p/s: lakukanlah kebaikan selagi kamu masih berkesempatan

2 comments:

hazwan hairy said...

pokcik nk g mano?nak ikut T_T

cik nani said...

kesimpulannya, kita kene lah bersyukur dengan apa yang dimiliki..:)