edDy sYrOl

Wednesday, September 19, 2012

FAIL PERIBADI AHLI B3:BR

Tugasan imuniti (episod 2) kini tiba untuk Battle Royale 3. Alhamdulillah pokcik tidak tersingkir di episod pertama. Wah..!! terasa macam realiti TV ja.. Baiklah, perkara di bawah ini merupakan apa yang kami perlu ketengahkan dalam tugasan imuniti kali ini. jyeahhh....!!

Nama Kumpulan: DEUX

Bidang diceburi: Freelancer/ business, economics & education

Hobi : Melancong/ menulis / membaca novel <--- semua agak skema tapi reality

Blog Pilihan : Billy Info <--- info2 menarik ada di sini

Tujuan Berblogging: lebih baik mengisi masa lapang dengan blogging kerana dapat tambah ilmu berbanding lepak dan melakukan kerja tidak berfaedah. This is just a principle.

Sifat Semulajadi pokcik :
1. kacak dan babyface
2. Hati basah
3. pendiam dari pandangan pertama saja.

Masa melayari Internet : Paling tepat waktu malam. Tapi siang-siang rajin juga. Pokcik kan rajin #eh
Link
Peserta ke final bersama ku : Nadia.

Kenapa Nadia : Sebab Nadia seorang gadis yang berani menyahut cabaran sebagai ketua kumpulan. Alasan bz sebagai seorang pelajar bukan penghalang. Yes, seorang pelajar perlu aktif dan berani seperti nadia. So, boleh jadi contoh kepada peserta-peserta lain yang masih bergelar pelajar.

Pandangan tentang B3:BR : Mencabar dari segi mental. Sebab peserta tidak tahu nasib mereka pada episod akan datang, sama ada akan kekal dalam permainan atau tersingkir. Walaupun agak sedikit mengelirukan pada awal penyertaan, tetapi sekarang boleh lihat rentak permainan sebenar battle royale ni. Tahniah penganjur hencek Awie Omar


p/s: gambate Duex


5 comments:

Awie Omar said...

okay. dah tengok. tugasan diterima. terima kasih eddy :D

nadia farhana said...

okey tapi. . .pokcik eddy lagi hebat dari nadia hewhew sbb idea2 sgt hebat. . . ^^

eddy syrol said...

thx awie

hebat mendenyer nadiah..blasah jer..hihihi

KorN said...

hati basah? ko kuat nangis eh pokcik? =P

eddy syrol said...

sadap u sadapppppppppp