edDy sYrOl

Wednesday, January 19, 2011

blogger sombong??

uiks.... ape ni ape ni? tak baik tau men tuduh2... huhuhuh

alkisahnya, ada la org2 yang pestt pestt pestt dkt aku ckp blogger ni sombong, blogger tu sumbung, blogger nun sombong... adesss... ader tak aku masuk senarai? iskk..takde maknenyer... tak baik tau sombong2... kalau org tegur sapa lah dengan baik.. alah, takat dunia blog ni ape derr hal sangat nak menyombong an an an?

so aku pun pesstt pestt pestt r balik ngan org2 ni tanya apsal korg ckp org ini, org itu org nun tu sombong laks? maka dengan hormatnya dan kompodennya depa menjawab, drg ni kalau tanya tak jawab, entry2 drg pun menongkat langit je... adesss... dalam hati aku ni mesti kes jeles ni.. ke kes cinta tak berbalas (tetibe kan...!)

ala..biasa lah tu. kalau blog fofular memang r cenggitu. mana tau para blogger ni terlepas pandang pertanyaan korang ke, terlepas pandang komen korang ke, terlepas pandang entry korg ke atau terlepas pandang diri mereka sendiri...sape tahu...

lex r... buat keje masing2 dah r. kalau asik nak kata org sombong je tak baik r..kang org kata kita balik marah lax. so mari kita buat keje dengan peace no war..

p/s :- tanak la sombong2.. org tak suke t org doa tak baik ngan kita derr..

2 comments:

~boy @ Mr. K~ said...

wakkakaka...
siapakah itu??
cam budaks kicil jak ni...hahaha
perlu ka isu2 tu timbul...lalala

eddy syrol said...

tu la pasal incik boy... hairan ni..huhuhu... tgk aku lex jak.. polower sikit tp cun cun..hehehhe