edDy sYrOl

Thursday, January 13, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

jeng3x....!!

aku terpanggil nak join contest ni.. cam best je,,,mmg best pun, apatah lagi hadiahnya cukup lumayan (hehehe..ok tak BM aku?!)...

so aku nak menyeru warga blogger utk joun skaki.... ni syarat2 penyertaan dia okey....

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011


p/s:okay sekali lagi nak bagitau korang , hadiah nya berupa rm100 dan korang pilih lah hadiah apa yang korang nak.. kalau nak nyatakan sebab kenapa korang nak sangat hadiah tu pun boleh , tak ada masalah ya..
tinggalkan link dekat entry ni ~ good luck !

nak join CLICK SINI


budak pemakan lolipop..lalalala


kalau aku menang, aku nak beli lolipop banyak2.. utk aku je!!! :P


p/s :- uiks, korang join la k... hadiah lumayan derrr...

tagged :- kyoo reza
hanya aku sorg
cik funny
cik wani
ibu wafiq

4 comments:

siti fatimah said...

amboi... gambar ! mengancam.. haha
beli lolipop je ? cewah.. hehe

tengs sebab join ya :)

eddy syrol said...

lolipop sedap tau

apisv2 said...

wakaka...

eddy syrol said...

apis apsal gelak?