edDy sYrOl

Sunday, January 16, 2011

oooo mushroom


hari ni hari mual aku..

what??!!! eddy mengandung!?? chettt!! manada.. tapi symptom2 ada ler..heheh..aku mual+muntah+pening.. adehh..

so td g clinic, kata doc aku gastric.. semua dia tanya apa aku mkn dr pagi samapi la laa ni..aku bgtau la dgn penuh detail... last2 cause yg aku tak pernah dgr iaitu mushroom leh menyebabkan gastric...

oooooooooooooooo.... ok... dia ckp mushroom berangin+leh naikkan gas gastric tu... oooooooooooooooooooooooo.... aku mual n pening nak je td cepat balik dr mendengar ceramah doc itue..hehehehe.. BTW, trimas doc..info baru kanzz..

p/s:- kite kne r pandai jaga kesihatan an... baru hidup aman... :-)

4 comments:

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maaf ziarah kali ni tanpa di undang.... lama saya tak ziarah blog anda..


kalau cendawan n aku tak berapa gemar tapi kalu censdawan goreng tu berhantu sikit lahhhh habis aku bedal

eddy syrol said...

aku suke sup cendawan lorr... best! tp ntah la smlm termkn lak sayur cendawan dgn yakinnya..huhuhuhu

E.d.Y said...

pasal nuffnang, put all the nuffnang ads kat bahagian atas..which kalau kita bukak blog, terus nampak iklan tu...tu faktor pengiklan nak iklankan dieorg punya iklan kat blog kita...dan boleh letak satu antara 2 entry...which kalau org nak komen boleh nampak iklan tu...

Mayb boleh follow my ads position...xde la bagus sngt, tp lepas buat kajian, position tu antara yg terbaik...

eddy syrol said...

kat bahagian atas maksudnta kat header ek?