edDy sYrOl

Wednesday, January 19, 2011

rutin petang anda


holla... ter-rajin lak an nak update blog arini... takpe bukan selalu...

ni ni petang2 slalu buat pe ek? aku an kalau petang an selalu kalau boleh mkn sesuatu kire minum ptg r (walaupun kdg2 mkn berat2 terlampau)..ngeh3x... tp an arini aku makan karipap (beso derr karipap tu. tp aku pekena dgn air kosong je... mode malas nak buat air.. hehehhee...

tapi an kalau ptg2 ni aku jogging kan bagus (dan dan teringat pesan doctor, kalau nak gemuk jgn jogging, tp buat gym angkat besi)...adess... esok nak beli besi r... kang aku beli besi betol2 yg utk buat tiang rumah leh? huhuhuhu...

BTW, kalau jam2 camni aku lah paling awl mandi kat umah.. malas nak berebut ye... dan aku PEMANDI paling lama... mampoo? ngeh3x...

p/s:- eh eh, korang watpe lax?

7 comments:

AMMAR YASIR said...

Sedap karipap tu bro..perkena denagn kopi o perh!!!

Daria said...

sedapnyer karipap...balik ni nk cari karipap lah.....happy holiday...

eddy syrol said...

wei korang, mmg sdp... apatah lagi mode lapar di ptg hari..huhuhuhu

Zue said...

hahhaha engat ni iklan follo me ke??
hahha da buat kat dashbord. da ader list. tapi tgok kat page dia. takder plak gambar blog sy. balas komen ni kat blog sy ok =)

E.d.Y said...

buatan apa?buatan malaysia..boleh?hahaha

tehateha said...

karipap free ad x?hahaha...

eddy syrol said...

EDY opkos la buatan mesia...huhuhu..

teha:- ade je free, buat sendiri kompom free. ngeh3x