edDy sYrOl

Wednesday, January 19, 2011

malam sepi

assalamualaikum....

(dengan penuh sopan dan santun ye)

so korang ngah buat pe ni? mlm2 yg dingin ni aku tgh chat kat YM n chat ngan member FB je... walhal esok bangun awl giler2...takpe, gigih....

mcm2 hal harini berlaku dgn dunia internet ni. dunia maya yg penuh warna warni. kadang2 warna yg ada melebihi dunia realiti. kdg2 menceriakan, adakalanya memeningkan kepala.. semua perasaan leh tergambar serta merta melalui tulisan d internet ni. laman FB, blog,myspabe,friendster,twitter,multiply dan semua lah boleh je menjadi medium utk gambarkan perasaan masing2 kan...

harini paling pelik bila ada orang yang paksa2 aku buat sesuatu yang aku tak dpt tunaikan dengan segera. camne tu? melalui internet lak tu.dunia maya ni beb, bukan senang nak trust org kan nak bg dia benda dengan segera. kena ada proses dan sebagainya (aku buat business on9 kecik2 tlg kawan). so kene ada procedur yg betol sesuai dgn keadaan alam maya ni... heheheheh..

paling ceria bila jumpa member2 time study dulu bergossip2 lak...ahahhaa...ado2 je...
dah mlm ni kan jom tido...

p/s:- korang tak tido g ke?bangun kul baper nanti?huhuhu..jgn terlepas subuh ek..!

2 comments:

nazrul ashraff said...

huhu..baik ny inche kita ni suh tdo..

eddy syrol said...

hehehehe...yo la..tido awl bangun seger :P