edDy sYrOl

Wednesday, February 23, 2011

"GiveAway EdY : KATA KAU!"



terpanggil nak join GA ini sbb member cool aku yg invite Danidel adie

so sesape nak join tlg2 la klick banner kat atas tuh...

below is my fev picture... sebab ape aku suke? sebabbbb....


"Haruman Aqua Di Gio impian terbaik sang mantan"


so aku nak tag beberapa member :- naim kura
husna

selamat men-joinkan diri :-)

8 comments:

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

eddy syrol said...

ok edy... saya suke je join GA n contest ni.. hehehe

nelly said...

Gud luck .

senydream said...

:)
besh of luck!..

eddy syrol said...

measih semua :-)

♥ Fh!eYLixiouZ ♥ said...

edy~ serius ka perfume ni best?? kalau best ak nk belikan utk buah hati aku laaaaa.. :)

eddy syrol said...

memang best!... sedap bau dia :)

♥ Fh!eYLixiouZ ♥ said...

Ok..nt ak mo try la kasi beli buah hati ohoho.. :)