edDy sYrOl

Wednesday, February 23, 2011

wireless mouse


bagi sesiapa yang memang tak menyukai ekor tikus (wayar la maksud aku) wireless mouse ni memang pilihan terbaik lah untuk korang (dan aku juga). sebab leceh juga kan kalau nak pakai mouse ni.

lagi pula untuk mereka2 yang memang buat keje melukis plan elektronik 9betul ke ayat aku?) memang sesuai la guna mouse, so mouse yang tak menggunakan wayar ni adalah pilihan yang bijak sebab lebih mobile.


mcm abg aku, dia nak tgk movie kat internet toksah la nak duduk sbb limitasi wayar. dia just baring2 dlm jarak 3 ke 4 meter pun leh tengok movie dari youtube tu ikut suke ati dia. best kan tikus takde wayar ni..



cuma kelemahan dia yang guna betri arr kan... habis betri kene r beli baru. so kalau bagus beli yang boleh cas betri trus, so korang senang la nanti. atau beli je pengecas betri (khusus utk betri mouse ni), so korang takde la maslah kehabisan betri nanti..

p/s:- semakin lama makin hebat la teknologi

4 comments:

misSbLurRy said...

bru beli dah jahanam
perggg.angin aku.....
nak bli yg rm 120
mcm pembaziran plak rasa nyer
argggg

Tuan Muda Naim said...

<----guna mouse wireless...cukup malaih nak off switch lepas guna....

senydream said...

wow..mmg canggih!..;)

eddy syrol said...

kalau utk kaki gadget mmg suke la benda2 ni