edDy sYrOl

Wednesday, February 23, 2011

alamak nuffnang!!!



waaaaaaaaa... arini baru check nuffnang sebab sok sek sok sek pepagi dengan syakir, tuptup nak tgk lak koleksi BE aku...waaaaaaaaaaaaaaaa..bestnyer jumlah.... banyak gaks la....

pelik:-

1. entry tak la kerap sangat..
2. kalau ada entry pun mana ada yang gempak2


maybe sebab aku selalu BW kot, sbb bila aku BW pun aku akan click2 je nuff org lain..hehehe... (statement takde kaitan dgn BE sendiri :p hehehehe).

maybe semua ni bergantung dengan apa yang kita buat dengan org kot..kot la.. kita click org nyer, org pun mesti akan click kitenyer walaupun kite tak bgtau drg kite click drg nyer... (ok..aku pening dgn ayat aku)...


p/s :- selamat berblog

6 comments:

DanieL AdiE said...

Tahniah...best2..

eddy syrol said...

ala...adie..cikit je :P

farhan said...

eddy meh aku click nuffnang kau

husna mukhtar said...

dengki. kepci jom

senydream said...

tahniah..aldullillah rezeki dtng kan..:)

*dtg dr kaki blogger...follow u..*

eddy syrol said...

thx farhan..hehehhe

biasa2 je lahhh