edDy sYrOl

Wednesday, February 23, 2011

kami KAKI BLOGGER



aku nak promosi satu lagi group dekat facebook untuk para kaki blog nak lepak di laman sesawang ketika waktu senggang. ni la dia group bernama KAKI BLOGGER....

Group ni di usahakan hasil revolusi naim dan husna [mereka bukan kembar tak sejantina ek] dan mereka adalah admin yang sudi melayan karenah korang sepanjang 24/7 ngeh3x... habis la korang dua nanti...

kaki blogger InsyaAllah akan merancang banya perkara2 menarik untuk semua followernya...

silalah lawati group ini dan like / terjah/ ape2lah lah sebagai tanda sokongan yew... :-)

p/s :- suke lepak sini

10 comments:

husna mukhtar said...

kita ada fanpage?
OMG, awat tak bgtau?

najwa said...

suka lepak situ.kak husna kelakarlah.

Tuan Muda Naim said...

revolusi dah berjaya...gerakan x habis lagi

eddy syrol said...

husna.. dah edit ok

najwa:- dia mmg paling klakar..raja lawok 10 :P

hans said...

wah
ada group baru plak dah

senydream said...

sy pon suke lepak kat sne lpas dh kenal tuan muda naim nurul husna n tuan punyer blog ni!...:) nice to meet uols!

eddy syrol said...

ape2 pun teruskanlah berblog ok :)

DanieL AdiE said...

BEST2!

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kaki tangan bloger kaki mana cukup beb

eddy syrol said...

lalalala... :-)

adie buat r entry baru :)