edDy sYrOl

Wednesday, March 16, 2011

header baru

aku rasa macam nak buat new header (banner) untuk blog ni. nampak header org yang lawo2 gempax2 buat aku jeles lak an... yg kiri ni header lama aku. pic yang aku sangat suke, tulis nama kat cermin kereta pagi2 buta, tu air embun tau.




so aku edit la header lama aku n bubuh a few pics konon nak bagi lawa... eh eh, tp apsal tak nampak lawa ek? kesimpulannya :- aku memang tak reti nak buat editing ni. sekian harap maklum..






berikutan rasa tak puas hati aku itu, maka aku ambik la pic kat sisi atas header yg kedua tu, aku jadikan full header mcm kat bawah ni. nampak lagi simple dan memuaskan hati aku.


well, walaupun aku akui tak la selawa header member2 blogger yang lain, tp ok lah bagi aku kannnnnnnnnn... saja nak bagi nampak baru kat blog ni.. ini kan EDDY SYROL PUNYA BLOG, so simplicity is my priority.. matilah jadi duta kak ct.. keh3x...




thx buat member2 yang masih sudi follow (lebih tepat baca) entry2 dalam ni... u guys great!

p/s :- ingat nak mintak org buatkan, tp takpe r. aku buat sendiri lagi senang. tak nyusahkan mana2 pihak.. peace no war.

16 comments:

hawiz said...

hehe..ok tapi..hik3..

eddy syrol said...

tapi apekah? sila teruskan ye

hawiz said...

try la tgk betol2..haha..xperlah..ignore jer..hihi...rasenyer boley wt lg better than that..try la lg..

husna mukhtar said...

hensem gila header haha

mr vampire said...

much better thank dulu..hee

Pirate said...

simple but nice!

eddy syrol said...

keh3.. thx hawis... t org akan perbaiki

eddy syrol said...

husna, ensem cam ai kan..keh3..

bempayer:- tq

pirate :- tq

zikeryhassan said...

datang singgah kat sini :)

eddy syrol said...

thx zikery

mizzapple said...

very simple n kacak! huhu

eddy syrol said...

tq tq tq

puteraduyong said...

buat sendiri je...takyah susahkan orang... :)

eddy syrol said...

tht y la buat sendiri duyong oii.hehehe

gEe said...

simple. header lame tu, simple gak. sng citer, dua2 la smple but smart. :)

eddy syrol said...

gee : mekasehhh :)