edDy sYrOl

Thursday, March 24, 2011

CONTEST: hitam itu cool

sape2 nak join contest ni sila click banner di atas..... (@_@)

walaupun tuan tanah nak entry yang ringkas, aku nak buat gak entry panjang2.biar biru mata hitam mu baca ..keh3... well, sbg syarat aku nak umumkan salah sorang admin kaki blogger ialah noim

hitam itu memang cool. tak mcm kaler pink.. tuan tanah suke pink tak? ada banyak bukti dan alasan yang menunjukkan hitam itu cool (ayat dari buku rujukan BM form 5).

menurut carian eddytudia (sama cam wikipedia), hitam itu cool sebab :-

1. baju hitam : tudia.. baju hitam leh jadikan orang yang berisi nampak kurus sedikit. cool kan?! tak caye, ce tuan tanah pakai baju kaler hitam, kompom bayangan lemak akan hilang dari pandangan mata Tuan Muda Naim I & II.

2. kereta hitam : tudia. kalau kereta kaler hitam, boleh je takyah basuh kereta selama 6 bulan. tak kisah noda2 habuk, najis, ataupun betmen nak melekat kat kereta pun org tak nampak.cool kan?!

3. rambut hitam. tudia... tetibe teringat pepatah "rambut sama hitam, hati lain-lain". takde kaitan dgn entry ni yew.. ~lalalalalala~ rambut hitam sgt cool.rambut kaler2 sangat out of line. tgk je kat iklan tv, iklan shampoo hampir 95% tunjukkan model rambut kaler hitam. sebabnyer rambut hitam tu nampak sihat.



4. kasut hitam : tudia.... kalau dkt sekolah, org2 yang pakai kasut hitam ni kalau bukan cikgu, leh jadik pengawas sekolah. tak pun budak2 form 6 yang senior2 gaban dan cukup di hormati.paling koman pun pengawas library/ketua kelas. kalau khoje hampir 90 % org pakai kasut hitam. ader nampak pakai pink?oren?ke pelangi? hitam tu cool..

5. orang hitam: tudia.... ramai aweks2 kat malaysia terjerat ngan cinta warga asing berkulit hitam. tudia.... sbb ape? drg rasa hital itu cool..keh3x...


6. spek mata hitam : tudia.... kalau pakai spek mata hitam ni mmg nampak cool. org takleh nampak bijik mata kita.so org tak nampak riaksi kita melalui mata.sbb nampak spek kaler hitam je..cool kan?!

so, hitam tu memanglah cool..
Bold
p/s :- nak honda kaler hitam ngan empon kaler hitam sebagai hadiah dr tuan tanah kalau menang ~lalalalalalalala~

nak tag : hawis
cikscc
ummi3nur

6 comments:

FaizalSulaiman said...

hitam itu Perylis. lupa dah eja.hahaha

hitam itu menawan!

eddy syrol said...

pejal, join r contest ni... hadiah sejuta..keh3...

Nurul Afifah said...

jap nak google eddytudia~

hawiz said...

yeay..aku ditag..haaha..nape semua ko nyer "tudia"..hahaah...lawak2

eddy syrol said...

hawiz N afifah, sila support contest ini k :)

puteraduyong said...

itam mmg cool bro..