edDy sYrOl

Saturday, March 5, 2011

ketuk kepala kuat2



arghhhhhhhhhhhh!!
malam ni gua rasa mcm nak insomnia jerk. takleh tidor awl. biasa senang je kan mata ni nak tutup, kdg2 landing je jap atas tilam sambil on9 guna hp, tup2 mata dah stim2 n tido. ni mlm ni mengapakah?

maybe sbb gua tido td pas maghrib, sakit kpala dol td. sgt2 sakit sbb tu gua tido trusss... sampai mak gua tanya dak eddy tu napa? dalam tidur2 ayam tu aku dgr gak apa mak aku ckp..keh keh keh...

so mlm ni aku layan tgk je sbg silent reader chat kat KB layan dak2 sengal2 ubi yang dok crita tah hape2..hehehehe... sape tak join lagi?!! sila join sbb happening siot.. admin dia aktif giler..hahahha...

p/s :- cari ilham camne nak tido ni

4 comments: