edDy sYrOl

Monday, April 25, 2011

it's OK


it's ok : kalau korang masih belum capai cita-cita lagi saat ni. walaupun korang dah berusaha dengan gigih, takpe lah. Allah merancang yang terbaik utk korang.

it's ok : kalau dalam usia lanjut korang tak kahwin lagi. ala.... takkan tak pernah baca org yang kahwin dah umur tua2 pun masih dapat anak. semua tu kan perancangan Yang Maha Esa.

it's ok : kalau korang suka warna pink terutamanya lelaki. alaaa....apa lah nak besau sangat isu colour2 ni. pink tak pernah pun di isytiharkan sebagai colour gugurlz. pakai je. tp kena pandai pilih jenis warna pink tu lah, sbb bukan semua warna pink cantik.

it's ok : kalau korang ni jenis suka melepas kentut merata. korang tahu tak kentut kalau korang suka tahan2 nanti leh jadi penyakit. kang angin terkumpul kat badan korang gak yang susah. tapi make sure lah tak memudaratkan persekitaran.

it's ok : kalau pakai empon cikai2 (cam perli diri sendiri je) asalkan kredit dalam dia banyak. takpun pakai postpaid. ni ada yang empon kemain mahal tp bila nak minta sms satu, ckp takda kresit. malu seyyy... pakai je apa yang ada, fungsi utama masih sama kan.

it's ok : kalau rasa muka tak ensem dan tak babyface. alaaa... wanita zaman ni tengok dekat hati (ye ke?). percayalah.. kalau muka ensem mcm putra william (ensem ke?) sekali pon, tapi tang perangai cam hampeh, ko takkan di pandang pon. orang pandang pun sbb muka je selama 5 saat.

it's ok : kalau rupe tak cantik sangat. tau tak, lelaki pandang hati budi wanita yang luhur (luhur tu ape?). ramai je aku tgk lelaki ensem dan babyface istri dia besa2 je. hah..!! maknanya lelaki dah pandai menilai sekarang walaupun jumlah kiteorg sikit.huhuhu

it's ok : kalau korang tak baca entry ni. sebab entry ni just saja tulis suke2. lagipun blog ni tak popular pun (=.=) tapi kalau TER-view tu klik2 la iklan yang ada (matilah kene kutuk).

p/s : it's ok derr... (~_~)

9 comments:

hawiz said...

haahha...typo disitu..kresit??..wakakakak

Azmie said...

its ok : kalau uols join kontes iOls.. heeheee.. meh le singgah.. =)

eddy syrol said...

hawis : ooooooo..ko men-stalker typo yg ku lakukan..siap ko nanti..

azmi: ada kontes ke? harus aku terjah..!!

Shairazi Saidin said...

it's ok lah. :)



Mari kita memanah!

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/pergi-memanah-ala-ala-merlin.html

Qamarul said...

haha terbaik laaa.
life camtu laa yg aku ske..
takde org condem2 kan.. its ok, its ok..

eddy syrol said...

Qamarul : kannn.. it's ok..heheheh

SwEeT sOuR mEmOrIeS said...

Hye,



Please view my blog



tk.



http://fafacomoth90.blogspot.com/

yaya said...

''klik2 iklan yang ada''.
''matilah kena kutuk''.

haha it's okay bro ! ngeh3

yaya said...

copp. nak tanya..
camne nak wat comment approval ni ey ?