edDy sYrOl

Saturday, April 23, 2011

sangat lama

apa yang sangat lama ni eddy? hua..... ekceli, sangat lama dah aku tak bercuti. serious dah lama sangat2 tak bercuti. kalau cuti duk rumah tu biasa lah. maksud aku bercuti menuju ke suatu destinasi pelancongan secara beramai-ramai dengan kawan2 atau family. memang dah lama sangat. uiks, baper kali dah aku ulang perkataan sama. sila jangan bosan ok..!!

kalau dulu, ketika zaman kegemilangan sebagai student, memang selalu sangat lah bercuti kan. tiap semester aku gi bercuti ngan member. tapi bukan lah tiap minggu kan, tu melampau lah kekayaan aku kalau cenggitu. eheks.... biasa kalau becuti kiteorg akan ke pulau2 terdekat. tu je lah destinasi terbaik bagi seorang student yang dah kopak.


bulan jun ni member ajak aku turun KL. aduss... takde ke tempat yang lagi jauh untuk bercuti? mengapa KL? mengapaaaaaaaaaaaaaa???????????? for sure lah aku tak join. belum berkebolehan lagi nak pi KL buat masa ini...

sesungguhnya encik eddy sangat bosan kala ini duduk di rumah semata-mata. takde bende nak buat. paling pun raba-raba empon pastu godek2 email. what so bored idup di weekend hari. sape ada plan bagus hujung minggu ni, sila lah buat entry khas ye.. tag aku supaya aku jeles dan aku membacanya... nak kongsi kegembiraan kawan2 semua.. peace no war..

p/s : gambar2 sekadar hiasan ye. kepada pemilik pics di atas, sila jangan saman pokcik eddy, pokcik eddy ni pokai je.. (~_~)

3 comments:

Erra Kyra said...

melanong bercuti ke Jkarta lak...
syurga embeli belah.
lagi2 bargan kawen..^^

Inche Vampire said...

g la pwtc. ada pesta buku :)

eddy syrol said...

erra : jakarta?!! wow!! teruja... lek lu brg kawen..hehehe

bempayer : jauh sgt tu pwtc..ade tak yg lbh jaoohhh??