edDy sYrOl

Tuesday, May 24, 2011

dialah scha putra


selamat petang semua... petang2 ni aku menyempatkan diri lah untuk BW... nak buat entry tp takde idea.. so, tetiba setelah selesai ber-BW, aku rasa nak buat review blogger..dah lama tak buat derrr... so, aku view lah blog dia ni.. nama dia Scha putra . serius aku tak tahu nama dia yg sebenar-benarnya... sorry scha... hehehhee

menarik tentang blog scha ni, bagi aku entry dia yang informative. banyak benda lah yang korang leh tahu walaupun dia dah jarang hupdate entry..ngapekah? bz lettew....



blog scha ni simple... suke gak aku ngan color yang dia guna..yang penting bila buka tak berat cam kebanyakan blog yang ada di pasaran..ngeee (~_~)


dalam blog ini ada empat pics dia yg konon comel..comel ke? keh3x.jgn marah scha.... so, siapa2 nak mengenali hencek scha putra ni, leh la kunjungi blog dia dengan meng-klik pics yang ada di atas yew...

p/s : keep blogging (~_~)

9 comments:

Jejaka Stylo said...

salam...
wah lawa2 blog dia simple je...
wane menarik n isi memang lain dr lain...

ehem2 ehem... bila eddy nk review blog sy lak opssss hehehehe

eddy syrol said...

jejaka stylo : ill review ur blog later k..satu2 dulu..hehehhe

Aman Ibrahim said...

baik hati tuan blog review blog orang haha.. bertuah!

eddy syrol said...

saje je aman... nak share dgn kwn2 yg lain blog2 yg best (~_~)

hawiz said...

pehh..nk gak la suh pokcik eddy review blog kite..hahaa..boley tak??

eddy syrol said...

boleh je...eh kan haritu dah review..time birthday wish :)

Afsar said...

tolong buat header boleh??hahahaha

http://afsarothman.blogspot.com

Terbang Bersamaku said...

cantik jer header die...

eddy syrol said...

kann lawa