edDy sYrOl

Saturday, May 7, 2011

pagi yang panas

Bismillah..

Assalamualaikum...

good morning semua. ape khabar? tajuk entry tu saja je sebab nak bgtau yang sini memang tengah panas. pepagi pun cuaca leh tahan hot hot...

hari sabtu buat apa? kebanyakan kalau dekat kampung ni, hari sabtu hari bersama family. kalau rajin ronda2 kampung, mesti dekat tiap rumah yang ada kereta, mesti kereta tengah elok je parking. sebab orang malas nak jalan pagi2 awal ni. malam? itu lain lah. for sure yang dekat bandar, kalau sabtu dan ahad cuti, malam ni lah yang paling afdal nak lepaking2 dengan member waktu malam sebab esok cuti. so boleh lah beronok2 sampai lewat malam.. tapi buat benda yang bagus aje tau...

aku? aku biasa dok rumah saje. sabtu ahad ni sama je dengan weekdays bagi aku. kene usaha lebih sikit lah nak siapkan research. siap awal leh rehat awal...

p/s : selamat berhujung minggu

5 comments:

elis wanie said...

hehe tak de mood nak wat pape. =p

Nurul Afifah said...

mak aku g holiday..aku kena urus rumah..jaga adik..not fun holiday.!!

>.<

entry aku;

1. Reviewing : Keyri Fakhri
2. Aku Single
3. dis is to my friends and my affection towards awesomeness from youtube

tieka said...

hai...salam perkenalan...singgh sini..dan follow..^_^

eddy syrol said...

afifah : ler..duk umah kan best

teika : thx ye :)

hawiz said...

bgs lah..