edDy sYrOl

Friday, May 6, 2011

pakai skirt bukan nak nampak sexy

baiklah... tadi aku dgr radio Hot.FM... memang pagi2 aku dah biasa dengar hot.fm ni.. dengar panggilan hangit, tapi pagi ni takde lak panggilan hangit ni..huhuhu...

btw, dengar lah berita dari radio ni tentang penafian BWF yang kononnya ramai orang kata peraturan baru pemain perempuan kena pakai skirt di sebabkan nak bagi nampak sexy. BWF kata, peraturan memakai skirt adalah untuk tujuan mempamerkan aksi yang lebih menarik.

haaaa.... aku ternganga jap selama 20 saat. aksi lebih menarik? apa maksudnya tu aksi lebih menarik?so, kalau pakai seluar yang dah cukup pendek tu tak mampu nak pamerkan aksi lebih menarik ek? ke kalau pakai skirt leh arr nampak pakaian dalam time pemain terloncat loncat ye tak? wow...bijaknyer kenyataan tersebut ye... bukan nak bagi sexy tapi nak pamerkan aksi lebih menarik...


kalau pakai skirt tapi kat dalam ------------^-------- pakai gak seluar cam ni ok tak?

P/s : menegakkan benang yang basah ni dah biasa dah kat dunia ni kan...

2 comments:

::blog anak jawer:: said...

ish..mengarut betul diorg ni...

eddy syrol said...

tahu takpe