edDy sYrOl

Monday, May 23, 2011

simple breakfast


Bismillah
Assalamualaikum

pa khabar semua? today is monday..harap monday yg memberikan semangat utk anda2 semua ya.. isnin menjadi permulaan hari bagi mereka2 yang dah bercuti dihujung minggu KECUALI yg cuti jumaat dan sabtu lah...apa2 pun, apabila memulakan sesuatu hari, kita kena bersemangat.. baru kerja jalan dengan smooth...

ohh ya.. back to title, harini aku ber-breakfast dengan telur 70% masak plus ngan dua keping roti. sedap kannn? hahhaa..simple sajork sebab malas nak masak banyak2... after this banyak keja nak buat...

selamat menjamu selera semua

p/s : korang breakfast apekah? (~_~)

7 comments:

Hans said...

ku breakfast nasi goreng dgn pisang

SyuQ said...

boleh tahan...
;-)

eddy syrol said...

selamat ber-breakfast anda berdua

mizzapple said...

da nak masuk time lunch ni.
hik3

hawiz said...

dah mkn.hahaa

Rozuan Ismail said...

simple cam tuh.dah lapar sedap jugak.huhu

eddy syrol said...

(~_~) huhuhuhuhu...mizzapple...

hawis : good..hang kene kuat mkn..

rozuan : kann..blasah je ape pun