edDy sYrOl

Tuesday, June 28, 2011

"GIVEAWAY: eqbalzack's fan page LOGO!"


hello guys... aku join GA dr abg EQ ni... so sesape yang rasa nak join sila click banner di atas atau CLICK SINI .


Aku tak tau nak buat logo camne sebab aku tak reti guna ape2 software kecuali yang simple2 saja. so terhasillah tiga logo di bawah (ntah la boleh di panggil logo ke tak kan...



1st logo



2nd logo



3rd logo

so kepada abg EQ, silalah pilih mana rasa berkenan... tak berkenan pun ok je.. (~_~)

p/s : buat tiga logo ni tak langgar syarat ke? (~_~) ngeee

18 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

3 logo skali join! haha ..good luck!

eddy syrol said...

hehehehehe...tetibe ter-rajin kan

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

good luck....

Abg Yen said...

wah 3 tu...kompom ade peluang besar tuk menang hehehe

saiazuan said...

cool~ :D


check out my new header, on #Transformers mood~
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html :D

Hans said...

good luck bro
aku doa ko berjaya
amin
:-)

Juvana Episod 10

eqbalzack said...

salam..
thanks bro join GA LOGO ni..
terus email nama, alamat dan hp no.
abg eq nak pos badge..
email: eqbalzack@yahoo.com

cik najihah said...

gud luck :)

eddy syrol said...

thx ye kalian semua

mas saari said...

salam singgah n follow sini!

excellent lah... 3 logo sekali!
good luck ok..

dont ask me why?!? said...

ame singgah dari blog Eqbal Zack . waa , santek santek .

ohh btw , selamat berblog ya . jemput singgah blog ame juge . ;) and have a nice day ahead ya !

eddy syrol said...

mas : thx yew... (~_~)

eddy syrol said...

thx ame.. :)

logorithm said...

All da best!

[U] GIVEAWAY: EqbalZack's fan page LOGO!

dwaty said...

cantek gak yang ni...

eddy syrol said...

thx guys.. (~_~)

Cik Arda :D said...

dari belog abg. eq..
saia tak join pon sbb tak reti..hihi..

neway, nice logo2 tu.. gud luck keh? :)

eddy syrol said...

mekasih cik arda (~_~)