edDy sYrOl

Thursday, June 2, 2011

hari susu


Bismillah
Assalamualaikum

apa khabar semua? harap semuanya sihat sejahtera. o ya, semalam hari susu kan? aku dengar dekat hot.fm time drove... cakap sal susu ni, aku merupakan peminat susu number 1. suke lah susu. selain baik untuk kesihatan tulang dan gigi, rasa dia sedap. tapi masih ada juga yang tak suka minum susu, walhal time kecik depa mmg minum susu juga. hahahaha....

sejarah aku minum susu (tepung) ni when i studied my degree. time tu badan aku turun every semester. so ada lah satu semester tu (tak ingat semester bila) aku decided untuk beli susu tepung dutchlady untuk di minum tiap hari (~_~) hohohoho.. ni paling murah time tu. so, sampai sekarang lah aku suka minum susu..

p/s : susu itu sedap sekali (~_~)

5 comments:

hawiz said...

peh..susu?..eee..busuk kot..yek!

::blog anak jawer:: said...

the best product pengeluar susu...tak lain tak bukan/...susu ibu la...dengar kat hot fm gak semalam..

-Yok mampir diluk = menangis dalam panggung sebab tengok nurkasih...

eddy syrol said...

hawis : sedap laaaa

anak jawe : betol3.... nanti saya mampir :)

SyuQ said...

slalu gak minum bila time nak tido. katanya dapat melenakan. tp tidor tetap tak nyenyak2 qak...

eddy syrol said...

susu baik utk kesihatan