edDy sYrOl

Sunday, July 24, 2011

aiskrim potong

makan pun stim.muke keji

aiskrim potong... sape minat? aku dgn abg aku suka gila makan aiskrim ni. haritu aku es em es (hehehe) dia, ckp aku tengah makan aiskrim potong, dan dan dia mencari aiskrim ni time lunch hour. apekah heyyy.... buang tebiat.

apa istimewanya aiskrim potong? harganya for sure murah dari aiskrim2 standard biasa. rasa dia pun lemak dan sedap. mengenyangkan pula tu. aku suka yang perasa kacang merah. favorite aku kot..hohohoho...

dan....hari ini (petang ini) ketika tengah drive, aku makan lagi aiskrim potong. tapi perisa jagung lak.sampai aku rasa nak terdemam aiskrim potong. sape2 nak blanja aku aiskrm, silalah blanja aku aiskrim potong je (tapi aiskrim mahal pun aku tak menolak..hehehe).

p/s : takleh makan banyak sangat aiskrim, perut leh jadi krem... (~_~)

6 comments:

yazidy said...

model eskrem..

Mesin Taipku said...

suka ais krim malaysia..beli kat umah jiran... he he he

teha said...

aiskrim ? best nyee laa kan kalu dpt mkn time pns2 cam nie :)

eddy syrol said...

mesin taip : nak gak carik aiskrim malaysia, tp takde jumpe r..kene cari kedai kat kampung2 ni...huhuhu

teha : tp takleh mkn banyak sgt, kang jd demam..hohoho

A'IM said...

suka yang murah2...lagi sedap

eddy syrol said...

kdg2 yg murah tu sedap kan :)