edDy sYrOl

Friday, July 8, 2011

fake..!!


sebut pasal fake ni, i am facing a dilemma on my facebook. eh... aku ke yang dilema ni? bukan aku kot. begini, ada someone yang nak add aku dekat facebook. dia keep on asking me kenapa aku tak approve dia lagi. dia send massage dekat inbox for so many times. aku tak layan, booo layan sajork..

kenapa aku tak approve dia as my friend on facebook? sebab aku tau tu fake profile. malah aku found out, ada dua fake profile yang sebok2 nak add aku dekat facebook. WATCHOUT..!! aku tau taktik tak berapa nak sihat itu. maybe dia ingat aku ni jenis nak main approve orang saja dalam facebook. no i am not. aku akan kaji dulu sapa orang tu dan lain-lain. plus, aku main facebook untuk ada kenalan, bukan untuk memperbanyakkan koleksi kenalan. beza tu...

so, for those yang suka buat fake profile, stop it. tak baik. untuk apa buat fake profile? nak stalker someone ke?untung apa nak stalker2 org?nak jadi CIA? jadilah diri sendiri, toksah nak stalker2 lah.. kalau ada nak tanya, direct to the business.senang cerita.

buat fake profile yang tgh tunggu aku nak approve tu, aku kenal kau siapa. so, u r not going to be in my list. fullstop...

p/s : pokcik nasihat je (~_~)

4 comments:

hawiz said...

pehh..adejugak org giler cmtu..sabo jelah broo..jom pegi keje...yeayyy

ECAH~ said...

that's so truth....mana boleh ske ati jer nak accept orang. ramai mutual fren mana pon tapi xkenal watpe..huhu
k,nice blog. do follow my blog too http://appleijau90.blogspot.com/

Ima Salsuzaima said...

kalau sy, main approved je.. x kisah sape..hehe

eddy syrol said...

huhuhu..biasalah kan..manusia ni macam2.. (~_~)