edDy sYrOl

Sunday, September 25, 2011

bosan lah kaw..!!


bosan lah ! asyik2 isu HANTU BONCENG. best sangat ke filem tu sampai ke jabatan agama nak kecoh2. sadis sangat ke cerita dia sampai jadi isu besar? lawak giler2 gaban ke filem ni sampai kaw balik2 nak review filem ni.. biarlah si luncai terjun dengan labu2 nya. biarlah si "tukang jahit" nak tegakkan benang yang basah.kalau dia dah kena tegur sekali tanak dengar, syuh syuh syuh... urusan dia lah tu. bosan lah yang ini.....!!

bosan lah ! balik2 kaw cerita pasal mat sabu. mat sabu mat sabu mat sabu. kaw takde isu lain ke? ko ni baca dan nengok cerita sama je ke kat berita TV dan surat khabar? mata kau dah rabun empat belah ke asyik2 nak kondem mat sabu. kan dah kena rombak buku sejarah kat sekolah. tunggu dan lihat je lah. kaji le sejarah baru kaw dapat maklumat tepat yang tak membosankan... bosannnnnnnnnnnn....


bosan lah ! ko balik2 copy paste je entry kaw dari blog org2 indonesia. sampaikan kaw nak betulkan bahasa melayu indonesia ke bahaya melayu malaysia pun ko tak mampu. apa time kaw jawab soalan exam dulu kaw siap bawa toyol ke copy paste je ayat kat buku? ce rajin sikit.. sesekali tak salah.. bosan lah kaw ni....!

bosan lah ! aku tengok kaw ni keja memaki hamun je kat FB. kaw rasa sedap ke memaki maki ni. kaw tak rasa ke bila kaw maki sekali, beribu-ribu orang maki kaw balik. perlu ke kaw maki2? muka shantek cun melecun pun jadi cam hantu. yang ensem pun dah rupe mutan kat filem wrong turn. bosan lah sikap kaw ni...!

bosan lah...!

p/s : saje entry bosan... =.=

5 comments:

i am S!L4H.. said...

komen bosan bole? hahahhaha

eddy syrol said...

boleh boleh boleh....heheheh

hawiz said...

hehe..bosan jugak

Mra Mastura said...

banyak bosan meh

meaw said...

okay bosan dah dengan isu gitu,huhu