edDy sYrOl

Sunday, September 25, 2011

award untuk follower ke 500

terimalah award ini untuk follower aku yang ke 500. nama dia Rudy. award ni sangat simple aku buat, tapi ikhlas untuk anda yang sudi menyokong dan baca blog yang hidup segan mati tak mahu ni.


buat Rudy, silalah tinggalkan link kat blog ini ye... anda tak meninggalkan link, so agak susah untuk menjejak anda. buat followers yang lain, aku juga turut menghargai kehadiran korang semua di sini.. korang memang sempoi...!

p/s : aku lapar! =.=

11 comments:

zOeY zAu YaH said...

siap ada awrd hehe..tahniah2..

eddy syrol said...

ikhlas utk follower genap cth 100, 200, 300 dan seterusnya :)

ana raisya said...

wa...ade awrd bagai...:)

hawiz said...

tahniah kpd pemenang..tetiba..ahaha

Rtp Farra Arisha said...

eyh..congrats then ;)
arisha pun baru ada 421 followers :/

mr.syazwan said...

tahniah pada Rudy

=_=

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

Tahniah ... dah makin maju blog. heheheh.

eddy syrol said...

tq keyrill :)

Pejuang Kesenian Extreme said...

Dah ada 503 dah follower ko..follower aku ada sikit je..Tak sampai 300 pon..ummm

hyz said...

awardnyer ape? lukisan pasir tu ke? hek3....

kim heeruul said...

tahniah bro..terus kan berblogging..^^