edDy sYrOl

Tuesday, September 27, 2011

Eddy Interview Retis : Fiq Fikri yang pemalu?


apa Khabar semua? bertemu lagi kita dalam segmen temu bual eddy bersama seseorang. siapa pula seseorang yang eddy nak tampilkan hari ini? ES akan menampilkan seorang Fiq Fikri untuk korang semua.. mari kita ikuti temu bual ES dengan Fiq Fikri

ini dia Fiq Fikri

1. apa yang fiq suka dengan blogging?

Fiq : suka sbb mcm2 boleh kita kongsi bersama,

2. adakah fiq dalam blog adalah sama dengan fiq yang sebenar di luar?

Fiq : yupp memang sama. sila jumpa saya kalau tak caya :)

3. apa aktiviti masa lapang fiq selain blogging?

Fiq : dengar lagu,berfacebook,edit gambar

4. penting tak follower bagi fiq?

Fiq : sangat penting. kalau tak ada follower yang banyak trafic susah nak naik kot

mcm model kaw ni

5. gambarkan fiq fikri untuk 5 tahun akan datang?

Fiq : macam mana nak gambarkan ya…:Dsaya adalah saya la. tu je?hehehe... ok ok

6. adakah fiq memiliki masa yang flexible untuk blogging atau perlu setkan masa tertentu untuk blogging?

Fiq : ermmm..kalau free fiq update la blog,tengok kesesuian masa la

7. fiq biasanya suka blogwalking di blog yang mcm mana?boleh bagi contoh?

Fiq : BLOG TOTURIAL!! huhuhuh,

8. hizami li sahabat anda bukan? komen sikit tentang dia. :)

Fiq : ahhahha,nak komen ape ye?ahah hizami Li pendiam boleh dibawa berkawan,blog dia menarik jugak

9. satu perkara yang orang tak tahu tentang fiq fikri. boleh share? :)

Fiq : pendiam,sensitif,pemalu.

Eddy : aku mintak satu kaw bagi tiga (berbisik dalam hati =.= )

bersama bloggers feymes

10. akhir sekali, ucapan untuk followers fiq fikri dan juga untuk readers blog aku&hidup.silakan

:)

Fiq : ok kepada follower fiq yg sudi follow fiq dari awal fiq berblog fiq nak ucapakan terima kasih sangat-sangat kerana follow dengan ikhlas atau dipaksa,mcm artis tak?ahahhahaha (ada lah sikit ~.~.~.`) dan jugak kepada blog aku&hidup

semoga berjaya dalam hidup. :D


berakhir sudah temu bual ES dengan Fiq Fikri. semoga dapat manfaat dari temu bual ini ye kawan-kawan bloggers sekalian. bertemu lagi kita bersama personaliti yang seterusnya di masa akan datang. ma 'assalamah.


p/s : berdoalah untuk kesejahteraan semua (~_~)

11 comments:

Anum said...

segmen yg menarik

Fiq Fikri said...

ahhahhah simple kn jawapan saya,ehheheh thanks sgt2 interview fiq mcm artis gitu

meaw said...

oh fiq fikri.... :)

EyqaLuvender said...

ble nk interview kte???
haha =p

eddy syrol said...

Eyqa : boleh je..email me at eddy86bloke@gmail.com k..kita bincang :)

anum : thx ye :)

hyz said...

gambo2 dia shantek2 meh.... dah terjah dia gak.. hek3..

Ahmad Haziq Azlan said...

huyo jumpa retis....

Azham Vosovic said...

kalau Eddy nak interview saya, silakan...sbb sy nak popular jugak hahahahahaha

Ce'Wawa Victoria :) said...

hehehe...baru ingat nk denga jwpn curlassssssssss kaw maria dr fiq.alaaa..fiq mmg pemaluu kot..jwb cipot2 jekkk...:P

therylisa nurula'in said...

^_^

Amirah Adnan said...

eh nak kena interview jugak boleh? ekekeke