edDy sYrOl

Monday, October 3, 2011

Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita !


sekali lagi ES nak join segmen... tapi segmen ni untuk orang2 yang banyak cakap je =.= erkkk.... gurau... nampak tak banner kat atas? itulah pemilik blognyer dan tuan tanah yang menganjurkan segmen ini. ES rasa mcm join pertandingan bercerita pulekkk... kalau pertandingan bercerita mesti ES menang nombor 1 .................. dari belakang >.<

hey u guys..! join lah segmen ni. best tau segmen ni..sumpah best..!! dah lah pemilik dia comel dan cantik (single ke lagi..? ermmmm) , so rugi benarlah andai korang tak join. mai lah sokong industri blog negara ni (ok fine..! agak melampau ayat ni).. click banner kat atas kalau nak join..! hey, member2 yang sayang aku mesti join segmen ni..!!

ES nak tag :-
edy
Piqah

5 comments:

Edy Fee said...

hahha aku pon dh lame tak msuk pertandingan cerita....
teringat zaman sekolah..
aku buat citer sendiri darjah 3..pon dpt no dua...padahal aku spontan je..temberang

eyryn said...

thanx a lot dear coz join segmen ryn :)

p!q4h b@guss said...

yeyyyy.. thanx taq piqah pokcik.. will join.. :)

polskahackrew said...

salam singgah dari segmen yang sama..('',)

Polskahackrew | Blog pembelajaran Blogspot

NasZ said...

singgah sini dari segmen jowm join bloglist eyryn.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com