edDy sYrOl

Friday, October 28, 2011

kalau nak aku baca BLOG kaw ....


kalau kaw nak aku baca blog kaw ....

... make sure blog kaw tak loading lebih dari 15 minit. kalau ngam2 15 minit, aku ley maafkan lagi.lebih dari tu, sah2 aku pangkah. kejam kan aku. blog berat memberatkan kepala.

... make sure takde iklan yang menutupi entry kaw. aku ni tak suka pada halangan mata. so, bila pandangan mata suci aku terhalang, sah2 lah bikin panas.

... make sure takde background song yang takleh di off. sebab aku memang selalu dengar lagu even aku tak bukak blog kaw. so lagu kat blog kaw, plus lagu kat laptop buat aku pening.silelah simpan lagu yang boleh di off-kan.

... make sure entry tak lebih dari 100 patah perkataan. boleh lebih dari 100 patah perkataan, tapi make sure menarik gile2.sumpah aku memang baca entry panjang2 asalkan menarik.gua tak tipu derr... pagi tadi gua dah baca entry zoe joyah (tak reti eja nama kaw..hehehe) yang panjang giler2.

p/s: aku budak baik sebenarnya =.=

9 comments:

Anum said...

wah hebat gak syarat2nya nie
hehe

Azham Vosovic said...

hahahaha.... setuju....

tapi saya kena tulis panjang2..baru hilang stress hahahahaha

ed shokolath said...

nanges la mcm ni... x de sape nk baca entry saya !!!!! nanges !!! nanges !! nangess... oppsssss :)

Rosalia said...

hahah. entry sy pnjg2.ssh la nk dimasuki :( lps ni buat 100 pth perkataan je.haha

eddy syrol said...

alaaaaaaaaaaa...hehehe..lek r...kan saya ada ckp kat situ..panjang tp menarik, takde hal..mesti baca :)

Khairiz said...

yup betul, tapi tiada paksaan kan dalam berblog ni...masing2 punyai style dan cara masing2...apa2 pun thanks ya :)

hawiz said...

uikss....errmm...blog saya cmner?..hahahaa...wek!..

sha my heart said...

1. blog saya memang berat. 15 jam kot. Agagagatai~

2. banyak sgt iklan, al-maklumlah blog utk dapatkan duit. wakaka~

3. Bukan setakat lagu, movie pun siap pasang kat blog saya. Hahaha~

4. entri saya memang panjang berjela bak kereta api 14 gerabak. Hihi~

Kalau tak percaya, awak pun dah masuk ke blog saya kan? =)

”SEO analyser: Cara check SEO blog”

CIK CHIPSMORE said...

hahaha... nak bace blog pown wau ader syarat... rase2 blog wanie cukup syarat tu..nanti jagan lupe bace ok.lalalal