edDy sYrOl

Monday, October 31, 2011

Tragedi keretapi Meletup di Sabah, 2011

31 Oktober 2011, kemalangan tragis melibatkan keretapi dan lori minyak Shell di hadapan Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu (KKIA). terima kasih buat teman-teman FB atas ihsan gambar. takziah buat mangsa yang terlibat.




p/s : malang tidak berbau

8 comments:

aslann as said...

Lori tangki tu buat ape pergi airport tu eh? Isi minyak aeroplane ke?

Azham Vosovic said...

teruknya kemalangan!

eddy syrol said...

aslan : tak silap aku, depan@berhampiran airport tu ada stesen minyak shell..as well, laluan keretapi..

Azham : teruk kan?

Khairiz said...

masyaAllah!!! sapa sangkakan, ini semua boleh berlaku, takziah la kepada keluarga mangsa...

ed shokolath said...

huh !!!! mcm teruk sangat2 jew.... takot plak den

Anum said...

sangat menakutkan

reez said...

maybe im a bit ignorant. tapi mcm x byk media coverage pun pasal benda ni

Abg Stalker said...

walaweh..mmg dasat la.takziah pd keluarga mangsa yg terlibat.



p/s: eddy,lagu tu tajuk dia unbreak my heart penyanyi Aof Pongsak. :)