edDy sYrOl

Thursday, November 24, 2011

Award follower ke 600

award yang tak seberapa ini saya tujukan buat follower saya yang ke-600. nama dia sabri oppa. ekceli hencek sabri ni tak tinggalkan link, dah godek2 still tak jumpa link. kalaulah sabri oppa baca entry ni, silalah linkkan URL blog anda k. boleh kita semua kenal follower yang bertuah ini.


ini dia sabri, tengok anak panah tu ye. you guys kalau kenal dia, cakap ES nak URL blog dia (~_~) . buat followers yang lain, maaf sebab award hanya untuk follower yang genap sebagai contoh 100,200,300,400 dan seterusnya. bukan sebab ES tak menghargai anda. ES sangat2 menghargai anda. cuma ES hadkan award untuk number2 bertuah tersebut. takpe an an an? big hug from me untuk semua.

p/s: rasa nak g bilik termenung.. erkkk..hehehehe

4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

kalau un follow, pastu tungu folower jd 699, baru follow balik, sure aku yg ke 700 kan? heheheheh.
Boleh?

Abg Stalker said...

kepsi 2,3ketul la bro..haha.demand plk.award pun da ckup baik kn.

sabry oppa said...

alahai... dapat award ker? ish2.. terima kasih.. sorry, baru perasan.. saje tekan google imej then taip sabry oppa.. tibe2.. ade banner award.. hehehehe... x sangke sabry oppa tu saye,,, hehehe,,,
terima ksih!!!!!

eddy syrol said...

sabry, baru perasan ek? hehehe..silalah terima :)