edDy sYrOl

Friday, November 11, 2011

Makan-makan with Geng BaekPunya

pada tarikh yang aku pun dah lupa, aku telah memaksa member aku (komplot ni) untuk threat dinner yang baekk punya. cik sue telah berkomplot dengan aku untuk mengadakan sesi ini. maka malam tu (yang aku tak berapa nak ingat dah) kiteorg berempat makan2 lah di Restoran Sri Dewi Malam. restoran ni terkenal dengan tom yam.

lihat pics makanan yang kami pesan. tom yam campur, kerabu seafood dan baby kailan masak ikan masin (ikan masin dia sepotong saja hokey =.= )

inilah hasilnya setelah selesai makan. ekceli, juadah tak berapa nak habis sebab cerita2 sambil makan cepat kenyang. BTW, sangat best. lama tak kumpul2 mcm ni dengan member2 sekolah.

yang ni adzmin. penggemar kopi RADIX, juga agen produk tu. sape nak silalah hubungi dia.hehehe.. dia juga ada kereta baru =.=

ini azmi@ along. dialah yang kena paw untuk belanja kami2 sekalian.ngeh3x..

gembira menanti juadah yang bapak lama nak sampai ok.tapi takpe, cite2 lagi best. opsss.. pic aku dan cik sue takde dlm ni. cik sue melarang aku mengambil gambar dia. dan aku takdelah nak ambik pic aku sendiri ketika ini. =.=

p/s: plain for tutti frutti /laici kang special for next!!

4 comments:

Edy Fee said...

letak la gambar ang.hehehhehe
hurmmm mkn tak ajak

eddy syrol said...

pic aku takde..ade tpt kwn aku..
ajak lah ni..erkkk..hehehe

hawiz said...

waahhh..sedap mkn2..free lak tu..hik3

eddy syrol said...

sedap kan kan kan (~_~)