edDy sYrOl

Thursday, November 10, 2011

Tolong Tinggalkan Jejak

Tun/Tan Sri/Datuk/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik/Saudara/Saudari,

1.0 Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.0 Saya dengan ini memohon jasa baik semua followers agar meninggalkan link blog anda pada ruangan komen di bawah. Ini bertujuan agar saya mudah untuk melakukan sesi peng-follow-an kembali ke atas blog anda (yang belum saya follow tapi telah follow blog saya).

3.0 Maaf di atas kerumitan ini kerana saya menghadapi situasi agak busy sebelum ini menyebabkan saya tidak dapat untuk menjejak followers terkini semenjak beberapa minggu yang lalu.

4.0 Diharap pihak Tun/Tan Sri/Datuk/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik/Saudara/Saudari dapat memberikan kerjasama sepenuhnya dan keperihatinan serta kerjasama ini saya dahului dengan ucapan terima kasih.

Yang gojes,
eddySyrol

-file
-entry
-fb
-twitter
-xfile

11 comments:

NURUL NADIAH MAMAT said...

same goes to me.....ada yang tak tinggalkan jejak...

eszyamin said...

tak tahulah anda dah follow blog saya ke belum..btw, xde sesi interview blogger lg ke..??

eddy syrol said...

nurul: dkt saya ada yg tgl jejak, tp sy tak sempat nak follow back...just randomly baca komen je...so now nak jejak balik..

eszyamin: ade je..tgh in progress utk a few bloggers yg saya dah interview.just tgl publish je.bila yg ni dah habis, baru saya buat sesi interview lagi (~_~)

ain dzaya said...

http://aindzaya.blogspot.com.

klu ak letak kene interbiu tak...teehee

Ieyka Lovva said...

http://candysugarsweet.blogspot.com/
nahh :)

Rozuan Ismail said...

mungkin khusyuk sgt kot komen sampai lupa nak tinggalkan link

Wild Cherry said...

WC da tinggalkan jejak...

sYukCurz said...

haha.. ada ek tan sri2 nak baca blog picisan kita ni ek..

aein pandy said...

meh singgah.. http://dakaeinpunye.blogspot.com

Blogger bernama Zam ! said...

abg eddy dah lame follow , tq.

CIK CHIPSMORE said...

dah 4low..hikhik..
nah..
http://waneey89.blogspot.com/